Violetta

Violetta

En sød og stille og indadvendt teenagepige vender tilbage til hendes hjemby Buenos Aires i Argentina? Det går mere og mere op for hende hvor meget musik og sang betyder for hende, og også hvor super god hun er til det, hun har sin mor´s smukke stemme. Det har været svært for Violetta at finde ud af hvem hun er, og hvad hun er rigtig god til, da hun har en meget overbeskyttende og streng far. Han har villet passe meget på hende efter moren´s død, men hendes far har bag den strenge facade et stort varmt hjerte. Et helt nyt liv begynder for hende, med nye venner og også kærligheden kommer til hende. Hun bliver en mere glad og udadvendt pige, og bygger efterhånden en god selvtillid op. Det er nu slet ikke så slemt at være teenager. Her kan du finde et rigtig stort udvalg med Disneys smukke VIOLETTA. Vi har alt hvad en fan kan ønske sig, og der kommer hele tiden nye VIOLETTA ting. Se vores store udvalg her under med alt lige fra tasker og penalhuse til t-shirts og smykker. 

Her kan du finde alt hvad der skal til for at holde en gennemført tema-fest for en stor fan. Vi har alt hvad der skal til for at gøre fødselsdagen helt fantastisk. En fødselsdag der vil blive husket. Vi har dug, servietter og paptallerkener. Find det alt sammen her under, og få hurtigt og nemt en super flot fest på benene, der sent vil blive glemt.

Er du på udkig efter gaveideer med Violetta så fortvivl ikke. Vi kender nemlig et sted hvor du kan finde et kæmpe udvalg af fine gaveideer med Disney Violetta. Klik ind på www.thefairytalecompany.dk og du vil finde et slaraffenland af varer med alle de kendte figurer fra film og spil. her finder du altid et kæmpe udvalg af Violetta ting og derudover er leveringen lynhurtigt og du kan tilmed få gratis gaveindpakning.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side