Frost

Frost

Med inspiration fra H.C. Andersens klassiske eventyr ”SNEDRONNINGEN” har DISNEY lavet denne fantastiske animationsfilm, der handler om to stærke søstre, der efter adskillelse endelig bliver genforenet. Der er flere sjove karakterer, bl.a. snemanden OLAF, som er en legesyg kærlig snemand, der kommer med små kommentarer til alt, også på de helt forkerte tidspunkter. Et fantastisk eventyr, med mange smukke scener, og musicallignende sange, som efterhånden de fleste børn kan synge med på.

Skal I holde FROST fødselsdag, eller bare en flot FROST fest, så se her. Hvad er en fødselsdag uden ballonger. Find fine FROST balloner neden for, og skal det være gennemført så finder du også FROST service og FROST servietter, så det hele kan passe sammen. En fest der sent vil blive glemt. Har du mod på det så findes der mange opskrifter til en FROST kage. Du finder alt til FROST festen her – diademer, indbydelser duge og meget meget mere. Har I brug for ekstra inspiration, kan det være I kan finde noget at kopierer fra ANNA´s fødselsdag i ”FROZEN FEVER”.

Er du på udkig efter gaveideer med Frost så fortvivl ikke. Vi kender nemlig et sted hvor du kan finde et kæmpe udvalg af fine gaveideer med alle figurerne fra filmen. Klik ind på www.thefairytalecompany.dk og du vil finde et slaraffenland af varer med alle de kendte figurer fra film og spil. Er du kun ude efter varer med Anna og Elsa eller måske Olaf fra Frost, så er det samme sted du skal hen. The Fairytale Company har mere end 250 Disney Frost produkter og tilbyder hurtig levering og gratis gaveindpakning. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

19 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

19 varer

pr. side